Våra sponsorer

Lindström Property

Utan gränd blir Kyndelsmarknaden bara en kavalkad av förvirrade häxor och trollkarlar med lyktor. Blåkullalajv skickar därför ett stort och varmt tack till Lindström Properties som gör magin möjligt.

Flügger Sallerupsvägen

Kyndelsmarknaden sätter färg på vintermörka december och Flügger hjälper oss att sätta färg på marknaden. Blåkullalajv tackar Flügger för att det hjälper oss lyfta den gråa verkligheten till magisk färgprakt.

Science Fiction Bokhandeln

Inget besök på Kyndelsmarknaden är komplett utan en sväng in på Science fictionbokhandeln: en mundisbutik där häxor och trollkarlar känner sig hemma. Blåkullalajv tackar Science fictionbokhandeln för deras kontinuerliga stöd i alla år.

Slöjd Detaljer

Kyndelsmarknaden byggs på en grund av hantverk och pyssel och varje häxa och trollkarl vet att bara en mundisbutik har allt de behöver (utom draktungor). Blåkullalajv tackar Slöjddetaljer för att de gör den magiska marknaden möjlig.

Välfärden
Kök & Kaffe

Även häxor och trollkarlar måste äta ibland och välfärden erbjuder förtrollande god mat. Blåkullalajv tackar Välfärden för att de fyller oss med energi att göra marknaden.

Svärd Bläck & Magi

Stor magi kräver stor fantasi och stor förmåga att fånga den i verklig form. Bakom Kyndelsmarknadens affischer och banderoller finns en formgivningstrollkarl. Kyndelsmarknaden tackar Bläck och Magi för hjälpen att klä magin i bild och form.

Brads spelcafé

Alla Malmös häxor och trollkarlar gläds åt ett nytt naturligt stopp på besöken in mundisstan. På Brads spelcafé kan de vara sig själva. Kyndelsmarknaden tackar Brads spelcafé för värme och glädje och önskar dem lycka till!

Trelleborgen

Kyndelsmarknaden är inte den enda magiska upplevelsen att finna i Skåne. Trelleborgen i Trelleborg är en plats som häxor och trollkarlar besöker för att låta sig förtrollas av det förgångna. Blåkullalajv tackar Trelleborgen för ett årligt magiskt utbyte.
Sök